Ok… de droom is er… wat nu?

Zit je vast in een relatie waar je uit wilt, maar niet durft?
Ben je op zoek naar een baan die bij jou past – en niet andersom.
Zou je graag voor jezelf beginnen, een eigen bedrijf opstarten?
Of weet je niet meer wát je wilt en wat jou gelukkig maakt?

Waar droom jij van? Wat zou je écht willen in je leven? Wat zou je willen veranderen? Wat zou jou blij maken en ervoor zorgen dat je je prettig en gebalanceerd voelt, het leven leidt wat jij wenst?

Dromen, wensen, verlangens, behoeften, doelen. We hebben ze allemaal en niet voor niets. Het waarmaken van onze verlangens, bepaalt onze groei, onze ontwikkeling. Ons geluk.

 

Vaak weten we niet hoe deze verlangens om te zetten in vorm.

We denken te veel in blokkades, voelen ons vast zitten en zijn geneigd om anderen hier de schuld van te geven: ‘hij/zij wil niet meewerken, zij doen mij dit aan, door hen zit ik in deze situatie…’
Dat is jammer, want in feite blokkeer je jezelf door de verantwoording voor jouw groei bij de ander neer te leggen. Je erkent jezelf niet en blijft hierdoor afhankelijk.

Het erkennen van jezelf is van groot belang voor jouw zelfontwikkeling.

Het zorgt ervoor dat door je geloof in je eigen vermogen, je stappen gaat zetten vanuit een veilige binnenwereld die je kent – maar die jou niet langer dient – naar buiten toe. De weg naar onafhankelijk zijn: je zelf laten zien…omdat je weet wie je bent, omdat je het waard bent, omdat je de wereld te bieden hebt! Weet dat er altijd een uitweg is. Maar dat deze begint bij jezelf door bewustwording van jezelf

Ken je potentieel. Wijs jezelf niet langer af. Heel je zelfbeeld!

Alles wat je verlangt, ligt in jou besloten. Het enige wat je hebt te doen is een keuze te maken; bereid te zijn om jezelf diep in de ogen te kijken en voor eens en altijd te beslissen dat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven.
Wanneer je die keuze maakt, dan begint jouw doorbraak.