Ik heb Helen gevraagd om een APK coaching sessie met mij te doen, gezien de strubbelingen in mijn privé leven die best veel vragen bij mij opriepen. Al vanaf het eerste moment was er gelijk een klik. Ze is zo’n warme persoonlijkheid, is ontzettend wijs en geleerd en kan erg goed reflecteren en je ook een spiegel voorhouden. Ik heb veel gehad aan deze APK coaching sessie. Een aanrader voor mensen die maar rond blijven lopen met vragen over privé- of werk gerelateerde kwesties, waar je zelf het antwoord niet op kunt vinden. Het antwoord ligt namelijk in je zelf en Helen helpt je dit te vinden.

Corrie Heslinga

Met Helen Letschert heb ik een APK coaching sessie gedaan omdat ik met een bepaald vraagstuk zat. Helen is een warme persoonlijkheid, het gevoel was meteen goed toen ik binnen kwam. De coaching sessie heeft me wijze inzichten gegeven. Helen weet de juiste vragen te stellen en je een spiegel voor te houden. Met deze inzichten ben ik een stuk verder gekomen. Ik raad het iedereen aan, je kunt jezelf geen beter cadeau geven!

Marjolein Pennekamp

De inzichten die ik heb gekregen zijn echt life-changing. Zowel in de training als bij de APK coaching sessie, hebben de scherpe waarnemingen van Helen en haar daaraan gerelateerde vragen me mijn ogen doen openen.

Esther Adriaansen

De 3 maandelijkse training gedachten wetenschap, aangevuld met een APK coaching sessie bij Helen, hebben mij veel innerlijke verrijking gebracht. De kennis die ik heb opgedaan en de waardevolle inzichten die ik heb gekregen, hebben mij bij mijn potentieel doen komen. Dit heeft ertoe geleid dat ik zowel mijn persoonlijke- als mijn professionele leven een ‘boost’ in ontwikkeling heb kunnen geven. Helen Letschert is een inspirerend persoon en een zeer deskundig trainer.

Veranika Ioska

Wie ben ik? Wat wil ik? Welke richting wil ik op? Ik hield mij voortdurend met dit soort levensvragen bezig. Het was nodig om mijzelf eens te bezinnen over het leven dat ik leidde, om eens diep na te denken over mijzelf en wat zich binnen in mij beweegt. Ik heb dit kunnen ervaren door een APK coaching sessie met Helen te doen. Het is heel verhelderend om te kunnen reflecteren, om bij jezelf naar binnen te kijken, om aandacht aan je zelf en aan je persoonlijke kwaliteiten te besteden. Ik ben mij tijdens de APK sessie bewust geworden van mezelf, waar ik voor sta en waar ik op vastloop. Ik heb diep kunnen ingaan op mijn levensvragen en heb nu het gevoel dat ik deze los kan laten. Ik kan vertrouwen op de antwoorden die ik heb gekregen, waardoor ik weer stappen ga zetten die echt bij mij passen.

Linda Nierop

Ik heb de APK coaching sessie als waardevol ervaren omdat me duidelijk werd welke waarden en normen ik echt belangrijk vind en door wat en wie ik mij in werkelijkheid laat (mis)leiden. Nieuw verworven inzichten hebben mij doen besluiten me meer te richten op mijn creativiteit en mijn mogelijkheden te zoeken om een creatieve website/blog/webwinkel te combineren met mijn verpleegkundig werk. Hiertoe verzamel ik ingevingen die mij op verschillende tijdstippen van de dag te binnen schieten en ik schrijf ze ook direct op, zodat er een bepaalde flow ontstaat die zichzelf versterkt. Ik heb in ieder geval al behoorlijk veel ideeën vergaard, waar ik wat mee ga doen!

Katja van der Zel

Ik ben met Helen in contact gekomen via mijn zus die de 12-wekelijkse training heeft gedaan. Ik raakte geïnteresseerd doordat ik wezenlijke veranderingen – met zonder meer een blijvend effect – bij mijn zus terugzag. Door de woonafstand heb ik de training niet kunnen volgen. Ik besloot mezelf wel aan te melden voor een APK sessie. Helens’ manier van coachen heeft mij tot veel nieuwe inzichten doen komen en we hebben veel kunnen bespreken. Ook werden door haar tools en tips aangereikt die mijn weg naar spirituele ontwikkeling en mijn doel hebben belicht en vergemakkelijkt. Helen is zeer professioneel en bijzonder goed in de materie. Ze geeft duidelijke uitleg en voelt mensen goed aan. Ze laat je zijn wie je bent en houdt een spiegel voor waar nodig. Ik ben verder gegaan met de vele inzichten en uitkomsten die deze sessie mij opleverde. Door de ‘DOE’ opdrachten die uit de APK sessie voortvloeiden, weet ik dat ik goed op weg ben.

Anja Iosko