APK keukentafelsessie

Ontdek de kracht van gedachten aan de keukentafel. In een groep van vier personen speel je het APK spel met vrienden, vriendinnen, familie of andere gelijkgestemden aan de keukentafel. Gedurende drie uur neem je elkaars doelen onder de loep.

Voordat we beginnen, stel je jezelf een doel dat voortkomt uit een wens, een verlangen of een persoonlijke behoefte. Wat heb jij op dit moment nodig om meer stroming in jezelf te ervaren? Het doel omschrijft wat je graag wilt realiseren in je leven, je relatie, je werk en/of woonsituatie. Door het spel samen te spelen houd je elkaar spiegels voor. Het spel biedt jou en je medespelers heldere inzichten en stelt je in staat vorm te geven aan je doel.

Voorbeelden van doelen voor de APK aan de keukentafel

 • Ik wil een baan die bij mij past, en niet andersom
 • Ik wil een eigen bedrijf starten
 • Ik wil meer sociale contacten
 • Ik wil een betere relatie met partner en/of kinderen
 • Ik wil mijn woonsituatie veranderen
 • Ik wil verhuizen
 • Ik wil weten wat ik wil
 • Ik wil mijn natuurlijke talent ontdekken
 • Ik wil gemotiveerd zijn
 • Ik wil meer balans tussen werk en privé
 • Ik wil meer zelfvertrouwen

Smaakt de APK keukentafelsessie naar meer?

Heeft de APK je verrast en wil je meer handvatten om je doel te bereiken? Kies voor een individuele APK sessie. Tijdens een individuele sessie gaan we dieper in op je doelen en wat je dwarszit en/of tegenhoudt. We houden belemmerende overtuigingen, maar ook je talenten en kansen tegen het licht. Met individuele training of groepstraining begeleid ik je verder in jouw persoonlijke ontwikkeling.


De keukentafelsessie vindt plaats op een locatie van uw keuze.