APK voor ondernemers: voor groei in jezelf én je bedrijf

 • Ik ben ondernemer, maar kom niet vooruit.
 • Ik wil mijn bedrijf laten groeien, maar weet niet hoe.
 • Ik wil mijn focus verleggen, maar weet niet in welke richting.
 • Ik krijg niet de waardering en erkenning die ik nodig heb.

Herken jij jezelf hierin? Een APK sessie brengt je verder.

Op laagdrempelige wijze geef je optimale Aandacht aan je Persoonlijke Kwaliteiten. Aan die van jou als individu en als ondernemer. Onder mijn begeleiding speel je het spel 1 op 1 gedurende 2,5 uur. Deze intensieve sessie geeft heldere inzichten en stelt je in staat vorm te geven aan je wensen en verlangens binnen het ondernemerschap.

Op weg naar je doel

Tijdens deze sessie van het APK ‘spelen’ we het spel 1 op 1. Ik coach terwijl jij speelt. Door de aandacht volledig op jezelf te richten kom je optimaal tot de kern en kun je na afloop vol inzichten en inspiratie aan de slag met je doelstellingen.
Voordat we beginnen, stel je jezelf een doel dat voortkomt uit een wens, een verlangen of een persoonlijke behoefte ten opzichte van je zelfstandig ondernemerschap. Wat heb jij op dit moment nodig om meer stroming in jezelf en je bedrijf te ervaren?
Het doel omschrijft wat je graag wilt realiseren in je leven, je werk, je bedrijfsvoering.

Wat wil jij bereiken?

Om vooruit te komen heb je een doel nodig. Groot of klein, voor de nabije toekomst of de verre toekomst, zorg ervoor dat het past bij je gevoel en je onderneming. Leg de lat net ver genoeg om een uitdaging te ervaren. Gedurende het spel ontdek je wat je tegenhoudt om dit doel te bereiken en hoe je dat kunt oplossen.

Voorbeelden van doelen voor het APK spel

 • Ik wil meer focus
 • Ik wil meer structuur
 • Ik wil mijn kracht ontdekken
 • Ik wil efficiënter werken
 • Ik wil beter plannen
 • Ik wil beter organiseren
 • Ik wil beter samenwerken
 • Ik wil beter communiceren
 • Ik wil meer zelfvertrouwen

Wil je verder met de gekozen doelen?

Heeft het APK spel je verrast en wil je nader tot de kern komen om vanuit het hart je doel te bereiken? Tijdens een training van 12 sessies buigen we belemmerende overtuigingen om naar kansen en leer je je talenten optimaal in te zetten. Met individuele training of groepstraining begeleid ik jou verder op weg naar wie je bent en wat je wilt zijn. Als ondernemer én als mens.

De APK sessie vindt plaats in Hoorn of, indien gewenst op locatie.

Ontwikkel jezelf met een APK

APK sessie voor ondernemers: voor groei in jezelf én je bedrijf

 • Ik wil verandering
 • Ik zoek zingeving
 • Ik wil weten wat ik wil
 • Ik wil mijn natuurlijke talent ontdekken
 • Ik wil meer halen uit mezelf
 • Ik wil meer halen uit mijn bedrijf

Als ondernemer je doel bereiken, dat kun jij ook!