– Ontdek de oneindige kracht van je gedachten –

APK voor particulieren: voor persoonlijke groei

Vorm geven aan je verlangens vanuit je eigen, unieke kracht. Dat is waar een APK sessie voor particulieren voor staat. Herken je jezelf in één of meer van onderstaande stellingen? Een APK sessie brengt je verder.

 • Ik wil meer zelfvertrouwen
 • Ik zoek zingeving
 • Ik wil een baan die bij mij past – en niet andersom
 • Ik wil weten wie ik werkelijk ben
 • Ik wil weten wat ik wil
 • Ik wil mijn natuurlijke talent ontdekken
 • Ik wil meer halen uit mezelf

Herken jij jezelf hierin? Een APK sessie brengt je verder.

Op laagdrempelige wijze geef je optimale Aandacht aan je Persoonlijke Kwaliteiten. Aan die van jou als individu, als geliefde, vriend of vriendin, vader of moeder, als werknemer, als kind. Onder mijn begeleiding speel je het spel gedurende 2,5 uur. Deze intensieve sessie geeft heldere inzichten en stelt je in staat vorm te geven aan je wensen en verlangens.

Op weg naar je doel

Tijdens de individuele sessie van het APK ‘spelen’ we het spel 1 op 1. Ik coach terwijl jij speelt. Door de aandacht volledig op jezelf te richten kom je optimaal tot de kern en kun je na afloop vol inzichten en inspiratie aan de slag met je doelstellingen.
Voordat we beginnen, stel je jezelf een doel dat voortkomt uit een wens, een verlangen of een persoonlijke behoefte ten opzichte van je leven, je werk, je gezin. Wat heb jij op dit moment nodig om meer stroming in jezelf te ervaren?
Het doel omschrijft wat je graag wilt realiseren in je leven, je relaties, je werk, je gezin.

Wat wil jij bereiken?

Om vooruit te komen heb je een doel nodig. Groot of klein, voor de nabije toekomst of de verre toekomst, zorg ervoor dat het past bij je gevoel en je onderneming. Leg de lat net ver genoeg om een uitdaging te ervaren. Gedurende het spel ontdek je wat je tegenhoudt om dit doel te bereiken en hoe je dat kunt oplossen.

Wil je verder met de gekozen doelen?

Heeft het APK spel je verrast en wil je nader tot de kern komen om vanuit het hart je doel te bereiken? Tijdens een training van 12 sessies buigen we belemmerende overtuigingen om naar kansen en leer je je talenten optimaal in te zetten. Met individuele training of groepstraining begeleid ik jou verder op weg naar wie je bent en wat je wilt zijn.

De APK sessie vindt plaats in Hoorn of, indien gewenst op locatie.

Ontwikkel jezelf met een APK

 • Ik wil verandering
 • Ik zoek zingeving
 • Ik wil weten wat ik wil
 • Ik wil mijn natuurlijke talent ontdekken
 • Ik wil meer halen uit mezelf
 • Ik wil meer halen uit mijn relaties en/of gezin

Je daadkrachtig voelen, dat kun jij ook!