De gedachten kracht van Helen

Hallo, mooie, authentieke mens. Mijn naam is Helen Letschert en ik ben bewustzijn trainer en ontwikkeling coach. Lastige materie? Valt mee, het is eenvoudiger dan je denkt. In een notendop begeleid ik jou om zelf de verandering te zijn die je wenst. Tenslotte weet alleen jij wie je bent en wat je wilt, zelfs als dat niet zo lijkt. Door druk van de maatschappij vergeten we wie we werkelijk zijn en wat ons levensdoel is. Angst en onwetendheid overschaduwen onze kern.

Ik laat je zien wie je bent achter je titel, rol, masker en persoonlijkheid en leer je de gedachten kracht te gebruiken om jezelf te ontdekken zodat je doelen binnen handbereik komen. Samen gaan we het ego voorbij.

Dit ben ik

Als jong meisje al voelde ik me verantwoordelijk voor de maatschappij en haar welzijn. Ik wilde de wereld beter maken. Door schade, schande en zelfontplooiing leerde ik naar het grote geheel te kijken. Iedere individuele verandering, hoe miniem ook, heeft invloed op een verandering in dit geheel. Een betere wereld begint bij jezelf. Zo ben ik ook begonnen. Vanuit mijn talent ontwikkelde ik me tot coach en trainer en draag ik mijn steentje bij aan een liefdevolle samenleving waarin ook jij volledig tot je recht komt.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze gaat uit van de gedachten wetenschap. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die psychologie, religie, filosofie, spiritualiteit en natuurwetten combineert. Zonder trucjes en foefjes. Onze interactie zorgt voor een coaching traject op maat. Stap voor stap breng ik je terug bij je zelf zodat je het leven kunt leiden dat bij jou past. Autonoom en op eigen wijze. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen voor jezelf. In al je kwetsbaarheid. Het zal je gelukkiger maken.

– Het gaat er niet om wie je wilt zijn, het gaat om het ont-dekken wie je bent –